Actualitate

„Justiţiarul cu BMW”, parcări nesimţite în parcările mall-urilor clujene - GALERIE FOTO

Un şofer care şi-a parcat BMW-ul pe două locuri special amenajate pentru persoanele cu handicap a stârnit furia clujenilor. „Omul are un retard, în concluzie parchează regulamentar”, a spus un internaut.

În data de 14 aprilie 2016 un clujean a postat o fotografie pe pagina de Facebook “Ai parcat ca un bou” cu şoferul unui BMW care a parcat pe două locuri special amenajate pentru persoanele cu handicap.

„Încă o consecinţă directă a corupţiei generalizate din România. Într-o societate normală, cineva care şi-ar permite o astfel de maşină cu bani câştigaţi cinstit ar avea un nivel rezonabil de inteligenţă şi de educaţie şi deci şi consideraţie pentru reguli şi pentru cei din jur. Nu este cazul pentru aceste două persoane din fotografie”, a spus Daniel Giurca pe Facebook.


Duminică, 17 aprilie, maşina „justiţiarului cu BMW” – cum l-au botezat internauţii, pentru că numărul de înmatriculare este CJ 01 LAW, a fost din nou fotografiată ocupând două locuri de parcare, însă în alt mall din Cluj.

„Să nu-i zgârie cineva bolidul...Oare nu găsim un cetăţean care are nevoie de 100$ să îi deseneze cu un cui un semn de handicapat pe capotă?”, se întreabă Bobby Gregory pe pagina de Facebook Ai parcat ca un bou.

Etichete: bmw parcare
Ultimele Stiri
abonare newsletter