Actualitate

Accident în centrul Clujului provocat de un tânăr din Apahida, băut şi fără permis de conducere

Poliţiştii efectuează cercetări faţă de un tânăr care, fiind sub influenţa alcoolului şi neavând permis de conducere, a condus un autovehicul pe raza municipiului Cluj-Napoca şi a produs un accident rutier.

La data de 15 aprilie, în jurul orei 23:50, în Piaţa Ştefan cel Mare, din Cluj-Napoca, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane si avarierea unui autovehicul.

“Un tânăr de 26 de ani, din Apahida, în timp ce conducea un autovehicul prin Piaţa Ştefan cel Mare, înspre strada 21 Decembrie 1989, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe trotuar, intrând în coliziune cu o jardinieră din beton. Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a conducătorului auto. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul nu poseda permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea gradului de alcoolemie în sânge.

“În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul rutier şi pentru luarea măsurilor legale”, au mai spus aceştia.

abonare newsletter