Actualitate

Europarlamentarul Traian Ungureanu: „Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti”

Europarlamentarul Traian Ungureanu a vorbit despre atmosfera de la Bruxelles după atentatele de marți, moment în care el se afla în Parlament.

“Străzile sunt aproape pustii, iar traficul este paralizat. Era de presupus că acest lucru se va întâmpla, atâta timp cât Bruxelles-ul continuă să fie o crescătorie de terorişti recrutaţi din ghetorurile arabe, iar serviciile belgiene nu reuşesc să facă ceva. De asemenea, atâta timp cât ne autocenzurăm și continuăm să spunem că noi suntem de vină, acesta va fi rezultatul. Orașul va fi compromis pentru o lungă perioadă de timp, va fi păzit, patrulat, iar lumea va evita să foloseasacă mijloacele de transport”, a spus europarlamentarul, pentru Monitorul de Cluj.

Anterior, mai exact la scurt timp după atentate, Traian Ungureanu declarase pentru digi24.ro că ceea ce se întâmplă la Bruxelles„este uşor de imaginat: totul e paralizat. Vorbesc de trafic, de circulația cu metroul, de circulația pe autostrada spre aeroport. Deocamdată e confuzie maximă, sper ca lucrurile să se așeze cât de cât și să nu asistăm la prelungirea lanțului de atacuri”. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter