Actualitate

152.000 de petarde, găsite în maşina unor tineri

Doi tineri au fost prinşi în trafic de oamenii legii în timp ce transportau materiale pirotehnice prin judeţul Cluj.

Cei doi tineri, de 18 respectiv 25 de ani din Suceava, au fost prinşi în trafic de poliţişti la data de 5 decembrie, în timp ce transportau articole pirotehnice.

Poliţiştii au oprit în jurul orei 23:00 autoturismul condus de tânărul de 25 de ani pe Bulevardul Muncii şi au avut o „mică” surpriză.


„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, persoanele în cauză transportau mai multe pachete cu articole pirotehnice pentru care nu au putut prezenta acte de proveniență și totodată, nu erau autorizați pentru a desfășura activități de comerț sau de transport pentru această categorie de materiale. Astfel, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, peste 600 pachete cu conținut pirotehnic, respectiv peste 152.000 de articole de această natură. Cercetările continuă în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

abonare newsletter