Actualitate

17 mașini au fost „dopate” în 10 minute cu apă în loc de carburant la o benzinărie din Cluj. Patronul spune că a fost doar un accident

Clujeni care au alimentat sâmbătă dimineața cu carburanți, de la o stație Lukoil din Cluj, au văzut, la propriu, cum să cumperi benzină sau motorină cu apă. Patronul stației spune că angajații lui nu pun apă în carburanți și că totul este un accident.

Sâmbătă dimineața, la benzinăria Lukoil din Sânnicoara a fost mare agitație. Mai mulți soferi care au alimentat cu benzină au făcut scandat după ce autoturismele pe care le conduceau s-au oprit brusc în timpul mersului, din cauza combustibilului necorespunzător. Pe porțiune de drum dintre stația peco și intrarea în Apahida „au eșuat” aproximativ 10 autoturisme.
„Am pus 25 de litri de benzină, am ieșit din stație, am mai parcurs 200 de metri și s-a oprit mașina. În spatele meu, o altă mașină s-a oprit și ea instantaneu. În mai puțin de 10 minute am numărat 17 mașini care s-au oprit pe drumul național”, spune Vasile Apahidean, un clujean supărat nevoie mar, potrivit evz.ro.

În rezervoarele benzinăriei a ajuns apă în loc de combustibil. Până când a fost sesizată problema au apucat să alimenteze aproximativ 20 de persoane ne-a relatat unul dintre șoferii ghinioniști. Reprezentanții benzinăriei au adus o platformă care transportă autoturismele „căzute la datorie” la pompă pentru a scoate apa și a o înlocui cu combustibil, scrie apahida.ro.


Posesorii autoturismelor alimentate cu apă sunt hotărâți să dea în judecată societatea Lukoil dacă vor constata că motorul sau alte componente ale mașinii au fost afectate de această eroare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter