Actualitate

Cineaștii s-au mutat din cinematografe pe terenul de fotbal – GALERIE FOTO

Cineaștii Festivalului Internațional de Film Transilvania 2015 au organizat o partidă de fotbal, sâmbătă, 6 iunie, de la ora 12:00, pe terenul Școlii Gimnaziale „Iuliu Hațieganu”, din cartierul Mănăștur.

Tricourile TIFF au fost îmbrăcate de regizorii Corneliu Porumboiu și Gabriel Achim, directorii de imagine Tudor Lucaciu și Silviu Stavilă, actorii Andi Vasluianu, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa și Levente Molnar, producătorul Miroslav Mogorovic, selecționerul și co-directorul BAFICI, Violeta Bava, precum și de selecționerul Vilnius IFF, Edvinas Puksta.

Aceștia au fost foarte dezinvolți pe parcursul meciului, au făcut glume și uneori haz de necaz între ei. A fost un meci împărțit între România și alte țări, iar scorul s-a terminat 11 – 9.  


Meciul a fost organizat de Mircea Crăciun. Jucătorii ambelor echipe au fost foarte mulţumiţi de desfăşurarea meciului. Jocul a fost unul distractiv, cu râsete şi glume amicale. Nici căldura nu a reuşit să le strice buna dispoziţie şi cheful pentru joc. Fetele au jucat cot la cot cu băieţii şi nu s-au lăsat, au atacat nervos şi au luptat pentru minge.

„Meciul a fost minunat, ne-am distrat pe cinste. Echipele au fost România şi tot restul ţărilor”, a declarat râzând George, unul dintre jucători.


Articol scris de Iulia Popescu şi Roxana Cuceu, studente la Departamentul de Jurnalism, FSPAC-UBB, anul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter