Actualitate

(P) Iulius Mall desemnează câștigătorii playlist challenge

În marea finală a competiţiei Playlist Challenge, vor fi desemnaţi câştigătorii abonamentelor la cele mai tari festivaluri ale verii.

22 de clienţi Iulius Mall Cluj vor putea trăi live experienţa Electric Castle Festival, Untold Festival sau Sziget Festival.
Sâmbătă, 6 iunie 2015, în intervalul orar 16.00 – 19.00, Atriumul Iulius Mall Cluj va găzdui marea finală a Playlist Challenge, competiţia care îţi aduce abonamente la cele mai tari evenimente ale momentului.

Din 22 mai, pe baza unui bon de cumpărături de minimum 100 de lei, fanii marilor trupe de pe afişele Electric Castle Festival, Untold Festival sau Sziget Festival au fost provocaţi să demonstreze că ştiu muzica artiştilor preferaţi. Competiţia în care clienţii Iulius Mall Cluj pasionaţi de muzică trebuie să recunoască cât mai multe piese aparţinând headliner-ilor de la festivalul ales şi să strângă puncte se apropie de sfârşit.


Primii 20 de concurenţi care au oferit cele mai multe răspunsuri corecte pentru Electric Castle Festival, primii 20 cu cel mai bun punctaj pentru Untold Festival şi cei din top patru pentru Sziget Festival vor participa la marea finală, de pe 6 iunie. Pentru fiecare festival, finaliştii vor concura câte doi, cel care recunoaşte cele mai multe melodii câştigând direct un bilet la evenimentul preferat.

Astfel, după participarea la Playlist Challenge, 10 clienţi Iulius Mall Cluj vor fi premiaţi cu abonamente de o persoană la Electric Castle, alţi 10 participanţi vor câştiga abonamente la Untold Festival şi încă doi câştigători vor pleca la Budapesta, împreună cu cineva drag, pentru o experienţă de neuitat la Sziget Festival.

Etichete: iulius mall
Ultimele Stiri
abonare newsletter