Actualitate

Învăţătoarea isterică de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă”, audiată de poliţişti

Învăţătoarea de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” care a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut "tâmpit", "nebun" şi "jumătate de creier", a fost audiată, luni, de Poliţie, cadrul didactic fiind cercetat pentru purtare abuzivă.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, învăţătoarea a fost audiată, luni dimineaţă, la Secţia 2 de Poliţie din Cluj-Napoca. Mai mulţi părinţi au fost de asemenea audiaţi în calitate de martori.

Pe numele învăţătoarei nu există o plângere penală făcută de vreun părinte.


Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, Valentin Cuibus, a declarat, că învăţătoarea se poate întoarce la catedră, începând de luni.

"În conformitate cu decizia luată de Consiliul de Administraţie al colegiului, în cadrul căruia a fost discutată situaţia învăţătoarei, aceasta se putea întoarce de astăzi (luni - n.r.) la catedră. Inspectoratul nu a fost anunţat de reprezentanţii Poliţiei că ar fi început o anchetă, însă în astfel de cazuri este normal să se întâmple aşa, noi suntem anunţaţi doar în situaţia în care se face trimitere în judecată, pentru că doar atunci noi putem suspenda cadrul didactic respectiv", a declarat Valentin Cuibus.


Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a declanşat, la începutul lunii aprilie, o anchetă la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduţă" din Cluj-Napoca, după ce o învăţătoare a fost înregistrată la ore în timp ce striga la un elev de şapte ani din clasa I şi îl făcea "nebun", "tâmpit" şi "jumătate de creier".

Incidentele din clasa I de la Colegiul de Muzică "Sigismund Toduţă" s-au petrecut de-a lungul mai multor săptămâni, în timpul lunii martie, învăţătoarea fiind înregistrată cu un reportofon pus de tatăl unei eleve în ghiozdanul acesteia.


CITEŞTE ŞI: Vă mai amintiţi de învățătoarea ISTERICĂ de la Liceul de muzică „Sigismund Toduță”? „Mă, tu eşti nebun la cap? Jumătate de creier ce eşti”. Directorul liceului şi-a dat demisia


CITEŞTE ŞI: Profesorii teroare de la Sigismund Toduţă

CITEŞTE ŞI: Ministrul Educaţiei cere ISJ Cluj suspendarea învăţătoarei de la Liceul de Muzică "Sigismund Toduţă"

Ultimele Stiri
abonare newsletter