Actualitate

VIDEO – O nouă filmare din avion cu stadiul lucrărilor la autostrada Sebeş-Turda

O nouă filmare din avion cu cei 70 de km aflaţi în construcţie ai viitoarei autostrăzi A10 Sebeş - Turda a fost publicată de Asociaţia Pro Infrastructură (API).

În imagini se observă stadiul lucrărilor pe cele patru loturi ai autostrăzii ce costă circa jumătate de miliard de euro şi care va face legătura între A1 şi A3. Filmarea a fost făcută pe data 8 mai 2015.


Luna trecută, utilizatorii forumului de infrastructură peundemerg.ro au postat și ei o filmare din avion cu tronsonul de 8,7 km din Autostrada Transilvania de lângă Cluj Napoca. Filmarea începe dinspre localitatea Nădăşelu şi continuă de-a lungul traseului puţin mai sinuos al autostrăzii până la Gilău, acolo unde se continuă cu deja construitul tronson A3 Gilău - Câmpia Turzii.

Cea mai mare comunitate online a pasionaţilor de infrastructură a înfiinţat prima asociaţie de profil din România. Formată exclusiv din membri ai forumului peundemerg.ro, Asociaţia Pro Infrastructură este o organizaţie non-guvernamentală, independentă şi apolitică, ce îşi propune să monitorizeze proiectele de infrastructură, să mediatizeze şi să promoveze dezvoltarea unei infrastructuri moderne în România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter