Actualitate

(P) Târgul Expo Mariaj, în week-end, la Iulius Mall Cluj

Cuplurile de îndrăgostiţi care s-au decis să facă marele pas spre căsătorie în viitorul apropiat sunt invitate la Expo Mariaj. Târgul se desfăşoară de vineri până duminică, în perioada 13 – 15 martie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj. Zeci de expozanţi vor fi prezenţi cu cele mai noi servicii, produse şi idei pentru mirii care visează la nunta perfectă.

La aceastã ediţie, peste 30 de expozanţi îi vor întâmpina pe vizitatori cu o gamă completă de articole şi servicii care îi vor ajuta să organizeze, în cele mai mici detalii, evenimentul mult visat. Viitoarele mirese vor avea oportunitatea sã îşi aleagă rochia dintre sute de modele, unele mai spectaculoase decât altele. Clasice, îndrăzneţe, avangardiste sau diafane, pe toate le vor găsi la Expo Mariaj. Nici mirii nu vor avea o misiune uşoară să îşi aleagă costumul din numeroasele opţiuni oferite de expozanţi. În plus, clienţii vor găsi şi ţinute de gală pentru copii sau pentru doamne şi domni.

Cei care s-au decis să spună „da” căsniciei vor găsi la Iulius Mall şi alte detalii pentru o petrecere reuşită, precum: verighete, invitaţii, aranjamente florale, decoraţiuni în tendinţe, servicii foto-video, de sonorizare, make-up, hair-style, cofetãrii şi multe altele. Locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantã, astfel că la târg vor participa şi săli de evenimente, cu opţiuni de meniuri diverse, flexibile şi avantajoase.


În cele trei zile, specialiştii le vor oferi vizitatorilor recomandări şi idei utile, pentru ca marele eveniment să fie desăvârşit. Târgul Expo Mariaj va putea fi vizitat de vineri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Ultimele Stiri
abonare newsletter