Actualitate

(P) La început de primăvară, Iulius Mall Cluj premiază frumuseţea

Şi în acest an, Iulius Mall Cluj dedică începutul lunii martie frumuseţii feminine şi îşi invită clienţii să descopere cum moda iubeşte primăvara.

De ziua lor, doamnele şi domnişoarele vor fi alintate cu premii tentante: o sesiune de shopping în valoare de 1.500 de euro, seturi de răsfăţ şi sute de produse cosmetice.

În prima săptămână din Mărţişor, femeile au un motiv în plus să îşi dedice timpul liber sesiunilor îndelungate de shopping.


În perioada 27 februarie – 8 martie 2015, la Iulius Mall Cluj se desfăşoară campania „Fashion loves spring!”. Clientele care cumpără de minimum 100 de lei din mall se pot înscrie în concursul frumuseţii direct la Centrul Info.

După periplul prin magazinele preferate, pentru înnoirea garderobei cu piese vestimentare în tendinţele noului anotimp, doamnele şi domnişoarele vor avea şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, un premiu aşa cum visează: o sesiune de shopping în valoare de 1.500 de euro, care să le asigure că în această primăvară vor purta tot ce este trendy. În urma extragerii, desfăşurate chiar de Ziua Femeii, zece doamne şi domnişoare vor fi răsfăţate cu seturi de cosmetice Sephora, iar alte zece persoane vor primi carduri cadou la Gett’s Color Bar.


Zilnic, primele 80 de persoane care se înscriu în campanie vor fi premiate instant cu produse de înfrumuseţare oferite de Cosmetic Plant.

În aşteptarea sezonului înfloritor, brandurile s-au pregătit să le ofere tuturor iubitoarelor de modă cele mai noi idei despre cum să îşi redefinească stilul, iar Iulius Mall le alintă cu premii pe gustul lor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter