Actualitate

Premiera filmului „De ce eu?” are loc miercuri la Cluj

Toate biletele pentru premiera de mâine a producției „De ce eu?”, programată pentru ora 19:00, la cinema „Florin Piersic” au fost epuizate.

Cererea fiind, în continuare, foarte mare, s-a decis extinderea spectacolului de gală la cinematograful Victoria. Avampremiera programată aici, la ora 20:00, va deveni parte din lansarea la Cluj a peliculei semnate de către regizorul Tudor Giurgiu care va fi prezent în sala cinematografului „Victoria”, la finalul proiecției, împreună cu echipa, pentru o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Biletele sunt deja în vânzare.


Ieri seară, filmul a fost lansat oficial la București, proiecția bucurându-se de prezența în sală a numeroase personalități, de la președintele Traian Băsescu, fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor, Augustin Zegrean - preşedintele Curţii Constituţionale, fostul procuror-șef al DNA Daniel Morar, judecătorul Cristian Dănileţ, membru al Consiliului Suprem al Magistraturii, Laura Ștefan, expert anticorupție la Expert Forum, analistul Sorin Ioniță, dar şi actorii Oana Pellea, Ion Besoiu, Dorel Vișan, regizorul Radu Gabrea, prezentatoarea TV Amalia Enache, solistul trupei Vunk - Cornel Ilie, Ducu Bertzi.

Seara a avut o încărcătură emoțională deosebită, în sală aflându-se mătuşa procurorului Cristian Panait, Eleni Dumitru, și fostul procuror Alexandru Lele.


Regizorul Tudor Giurgiu a precizat că nu l-a invitat la premieră şi pe premierul Victor Ponta, apropiat, în tinereţe, de Cristian Panait: „Cred că e un film pe care e bine să îl vadă singur şi m-aş bucura să-i pot trimite un DVD”, informează Digi24.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter