Actualitate

Șeful SRI, despre cei care se opun Legilor „Big Brother”: „Vor fi responsabili în cazul unei catastrofe”

George Maior a declarat că respingerea Legilor „Big Brother” ar putea reprezenta un element major de vulnerabilitate la adresa României şi a avertizat că cei care se opun acestor legi vor fi responsabili în cazul producerii unei catastrofe.

George Maior a lansat un avertisment dur la adresa celor care se opun acestor legi. Maior crede că aceştia vor fi responsabili în cazul producerii unei catastrofe, informează B1.ro.

Sunteți de acord cu Legile „Big Brother”? Votează AICI!

„Eu vreau să avertizez foarte serios că există o răspundere morală în legătură cu securitatea cetățenilor României, nu a statului. La momentul când se va întâmpla o catastrofă, voi ști spre cine să arăt cu degetul. E datoria mea să spun că cineva se joacă cu lucruri pe care nu le înțelege sau din rea credință le abordează în acest fel. Nu comentez deciziile, ne vom adapta la ele, cu mijloacele chiar și ale lui Sherlock Holmes”, a declarat Maior. 


Şeful SRI a precizat din punctul său de vedere toate aceste legi respectă libertăţile cetăţeneşti. Maior a explicat că intenţia serviciului este aceea de a asigura securitatea românilor, chiar dacă în acest moment SRI se confruntă cu numeroase obstacole.

Citește și: Legile „Big Brother” agită spiritele în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter