Actualitate

(A) Ia-ți un moment de tihnă!

Clujenii pot să îşi rezerve mici momente de răsfăţ şi tihnă chiar în inima oraşului. Magazinul Napolact din Piaţa Mihai Viteazul, pe care îl ştim cu toţii, a primit acum straie noi transformându-se într-un loc de relaxare unde puteţi să vă bucuraţi nu doar de toate produsele Napolact – brânzeturi, iaurturi și lapte, ci şi de multe bunătăţi pregătite special pentru clujeni, într-un meniu simplu şi sănătos, în care se folosesc doar cele mai bune ingrediente.

Bunătăţile au fost gândite în colaborare cu bucătarul clujean Adrian Hadean. Astfel, vă puteţi lua o binevenită pauză de la graba zilnică şi să savuraţi sandvişuri cu telemea şi caşcaval, alături de combinaţii inedite de lapte cu vanilie şi sau ciocolată. Veţi găsi produse proaspăt scoase din cuptor, care merg de minune cu iaurtul cu cereale sau cu o sana gustoasă.

Mai mult, produsele din meniul magazinului vor fi disponibile şi în varianta „on the go”, în ambalaje speciale, pentru zilele în care timpul nu vă lasă să vă trageţi sufletul deloc.


Magazinul are un design modern, complet diferit. Cu linii esențializate, un joc luminos între alb și lemnul natur, și geamuri mari, deschise către oraș, spațiul readuce simplitatea și liniștea gospodăriilor țărănești din inima Ardealului, reinterpretate într-o cheie actuală.

Odată cu reinventarea acestui loc prin realizarea unui concept unic în România, Napolact îşi doreşte să ofere clujenilor o experienţă cu totul specială, care să îi reconecteze în orice moment al zilei cu gustul şi savoarea Ardealului.


Prin urmare, cine are nevoie de un moment savuros de răgaz, îl poate petrece de acum înainte la magazinul Napolact din Piaţa Mihai Viteazul, chiar în inima Clujului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter