Actualitate

Înscrierea la concursul foto “Cluj-Napoca – Oraşul Comoară” a fost prelungită

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au anunțat prelungirea termenului de înscriere la concursul foto “Cluj Napoca – Oraşul Comoară” până pe 11 decembrie 2013.

Primăria Cluj-Napoca organizează şi în acest an concursul de fotografie “Cluj Napoca – Oraşul Comoară”, ca urmare a succesului de care s-a bucurat evenimentul la ediţiile precedente, fiind înregistrat un număr mare de participanţi.

Înscrierea participanţilor va avea loc în perioada 24 octombrie – 11 decembrie,  iar jurizarea si anunţarea câştigătorilor în intervalul 11-14 decembrie 2013.


Concursul se va desfăşura pe două categorii: fotografii realizate cu aparat foto şi fotografii realizate cu telefoane mobile. Fiecare concurent poate participa cu maxim 2 imagini la fiecare categorie.

Dosarele cu fotografiile în format digital și formularul de înscriere trebuie depuse până în data de 11 decembrie 2013, la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei, str. Motilor nr. 7 sau la sediile primariilor de cartier, prin poştă - în atenţia Direcţiei Comunicare, Relaţii publice şi Turism sau pe email, la adresa concurs@primariaclujnapoca.ro.


Fotografiile câştigătoare  sunt alese în urma punctajului obţinut, acordat de membrii juriului. Lucrările înscrise în concurs sunt apreciate după creativitate, originalitate și estetica imaginii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter