Actualitate

Cursa Cluj-Napoca – Tel Aviv va fi inaugurată mâine

Wizz Air a anunţat încă din vară o nouă rută disponibilă de la Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Zborurile spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion în Tel Aviv vor fi operate de două ori pe săptămână.

Cursa Cluj-Napoca – Tel Aviv va fi inaugurată mâine

La ceremonia de inaugurare a noii rute vor participa Horea Uioreanu – Preşedintele Consiliul Judeţean Cluj, David Ciceo – Director General Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj, Daniel de Carvalho – Director de Comunicare Wizz Air, Ofer Leffler – Purtător de cuvânt si Manager Relaţii Internaţionale Autoritatea Aeroportuară Israeliană și Arnon Arbel – Consilier pe Afaceri Economice pentru România şi Bulgaria, Ambasada Israelului din România.

Oficialitățile vor tăia mâine panglica inaugurală înainte de decolarea zborului spre Tel Aviv, de la ora 16.00.


„Zborurile pe destinaţia Tel Aviv sunt o premieră pentru Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, înscriindu-se astfel în strategia noastră de dezvoltare a reţelei de rute. Această destinaţie oferă posibilitatea călătoriilor turistice, dar va consolida şi legăturile de afaceri între Transilvania şi Israel. Avem convingerea că destinaţia Tel-Aviv va avea popularitatea celorlalte rute operate de Wizz Air de pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca”, a declarat David Ciceo, director General Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter