Actualitate

A cincea ediţie a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj” se pregăteşte de start

În perioada 11 – 20 octombrie, la Cluj va avea loc cea de-a 5-a ediție a Festivalului Internațional de Film „Comedy Cluj”.

Timp de zece zile publicul clujean va avea ocazia să asiste la proiecții speciale, premiere naționale și internaționale, discuții cu invitați din industria filmului și multe alte evenimente conexe, totul sub tema comedy-drama. Pe parcursul celor 10 zile de festival, vor fi proiectate peste 100 de filme, în prezența a numeroși invitați din industria cinematografică mondială.

Programul Comedy Cluj vine cu noi surprize pentru publicul clujean, secțiunile fiind regândite astfel încât să sublinieze tematicile filmelor abordate în selecție. Pe lângă secțiunile competitive dedicate lungmetrajelor, scurtmetrajelor și filmelor stundențești, festivalul propune o arie largă de comedii și comedii dramatice din peste 35 de țări, explorând toate sub-genurile comediei. O noutate în acest sens este reprezintată de secțiunea tematică Mockurama, care își propune să prezinte spectatorilor un gen special al filmului, un hibrid între comedie, ficțiune și documentar.


La fel ca în anii trecuți, în programul festivalului clujenii vor regăsi și o serie de evenimente conexe filmului: workshop-uri, piese de teatru, dezbateri etc.

Ajunsă la cea de-a treia ediție, întâlnirea școlilor de film va avea loc și în acest an la Festivalul Internațional de Film „Comedy Cluj”. Studenți din mai multe școli de film internaționale își vor prezenta în fața publicului clujean filmele pe care le-au realizat în timpul studiilor. Scurtmetrajele lor (fie că este vorba de animație, fie de film) vor fi prilej de discuție între cei prezenți la proiecții.


Și în acest an prețul biletelor rămâne neschimbat – 9 lei pentru un bilet cu preț întreg și 7 lei pentru un bilet cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari. De asemenea, pentru cea de-a 5-a ediție se vor pune în vânzare 6 abonamente VIP care asigura accesul la toate proiecțiile, workshop-urile, evenimentele speciale și petrecerile festivalului. Prețul unui abonament este de 150 lei.

 

Etichete: comedy cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter