Actualitate

SCHELET, descoperit în centrul orașului!

Un schelet uman a fost descoperit de muncitori pe şantierul din spatele Colegiului Naţional "George Coşbuc” din Cluj-Napoca.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratulul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, din primele cercetări, nu există urme de violenţă pe schelet, însă acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru cercetări amănunţite.

“Cu ocazia efectuării unor lucrări în spatele Colegiului George Coşbuc, a fost descoperit un schelt uman. Din primele verificări nu există indicii în legătură cu o moarte violentă. Scheletul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj pentru efectuarea unor cercetări amănunţite în urma cărora să se poată stabili cu exactitate cauza decesului”, a declarat pentru Monitorul de Cluj, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Adriana Vornicu.


Institutul de Medicină Legală Cluj urmează să stabilească vechimea scheletului şi posibila cauză a morţii persoanei. Potrivit oamenilor care locuiesc în zonă, în trecut acolo ar fi fost un cimitir.

abonare newsletter