Actualitate

Peste 200 de cereri înregistrate la Cluj în primele zile de la apariție pentru noul Renault Kadjar

Timp de patru zile, de vineri până duminică, clujenii au putut testa noul Renault Kadjar la showroom-ul Renault din Calea Turzii 253-255 care a avut o amplă campanie de promovare.

Renault Kadjar aduce o nouă viziune în universul modelelor crossover printr-un design exterior atractiv, consum şi emisii cele mai bune din clasă şi deosebite inovaţii practice.

Noul crossover Renault Kadjar este disponibil pentru comercializare în  trei niveluri de echipare: Life, Zen şi Intens


Potrivit directorului Renault Cluj, Călin Abrudan, „această mașină este un hibrid între un hatchback și un SUV, având o gardă înaltă la sol, cu o tracțiune simplă sau integrală care se pretează atât pentru munte cât și pentru oraș. Este o mașină de dimensiuni medii, având aproximativ 4,5 m lungime, cu un volum la portbagaj de aproximativ 500 de litri, care poate fi extinsă până la 1.500 de litri. Are foarte multe tehnologii utilie, cu consum și motorizare foarte bună în clasa aceasta de mașină, cu consum mixt de 3,5 litri/100 km, iar motorizarea este diesel de 1.500 cmc (110 cp) și 1.600 cmc (130 cp) cu distribuție pe lanț și pe benzină de 1.200 cmc (130 cp).”

Renault vine în acest mod să-și dezvolte puțin gama și să urce și în alte game de mașini, iar rezultatele sunt extrem de promițătoare, ceea ce pe noi ne bucură foarte tare. „Grupul Renault nu gândea această mașină ca una de volum ci ca o mașină care să acopere în clasa respectivă cererea”, spune Călin Abrudan.


În ceea ce privește interesul clujenilor pentru această mașină, directorul showroom-ului Renault din Cluj spune că „este foarte crescut, există și clientelă care aștepta această mașină, înregistrându-se peste 200 de cereri de ofertă și un trafic zilnic de peste 200 de oameni pe zi.”

Odată cu debutul comercializării noului Kadjar în România, Renault îşi extinde oferta de crossovere şi în segmentul C, alături de modelele deja prezente în portofoliu: Captur (segment B) şi Koleos (segment D).


Mașina este prevăzută cu o tabletă de 17 inch în bord care funcționează cu conectivitate la internet și care include hărțile pentru toată Europa, cu actualizare pe viață, primul an fiind gratuit.

În ceea ce privește tipologia oamenilor care au comandat această nouă mașină din familia Renault, Călin Abrudan spune că sunt în general oameni cu salariu peste media pe economie, cu unul sau doi copii. „În general tipologia clientului pentru această mașină este cea cu vârstă de 35-45 de ani, cu venituri peste medie, cu unul sau doi copii. Persoanele fizice sunt mai interesate de o achiziție prin programul remat, în acest mod valoarea mașinii plecând de la 15.000 de euro cu toate taxele incluse”, a afirmat Călin Abrudan.


Disponibil cu tracţiune 4x2, 4x2 Extended Grip şi  4x4, Renault Kadjar constituie o invitaţie la evadare în atmosfera urbană sau în afara oraşului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter