Actualitate

„Formația IRIS nu va muri niciodată!” FOTO VIDEO

Mii de clujeni au cântat împreună cu IRIS și Cristi Minculescu vineri seară în Piața Unirii din Cluj-Napoca. IRIS a cântat împreună cu Cristi Minculescu în premiră la Cluj-Napoca, după trei ani în care solistul nu a mai colaborat cu trupa rock.

Vineri seară publicul clujean a ascultat melodiile care au consacrat trupa IRIS împreună cu Cristi Minculescu și s-a simțit ca și cum nu ar fi fost despărțiți.


Concertul a fost ca o poveste pe care a început-o actorul Teatrului Național, Dan Chiorean și în care personajele principale au fost trupa IRIS și Cristi Minculescu care au început cu piesele „Nu mă uita”, M.A.X.I.M.A. și „Vino pentru totdeauna” susținute de public cu bătăi din palme, lumini și aplauze. Personajele secundare au fost reprezentate de Dan Bittman care a cântat două piese ale formațiui IRIS și piesa lui „Și îngerii au demonii lor.” Solistul  a spus cu încredere: „Formația IRIS nu va muri niciodată.” Mai apoi a întrat în scenă soprana Felicia Filip care a încântat  publicul nostalgic în duetul cu Cristi Minculescu când au interpretat piesele: „Baby” și „De vei pleca”. Felicia Filip a ținut să felicite publicul clujean pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Concertul, care a durat două ore s-a încheiat cu piesa consacrată Floare de iris care a avut o introducere făcută de actorul Dan Chiorean, aceasta fiind totodată și o semnalare a finalului poveștii.

Salutul celebru: Bună seara prieteni! s-a auzit pe la mijlocul concertului, iar la final trupa IRIS a mulțumit publicului clujean pentru participare și a făcut plecăciuni pe fundalul melodiei „We are the champions” a celor de la Queen.


Trupa IRIS este cea mai longevivă trupă de rock din România cu o activitate de 35 de ani, iar Cristi Minculescu cu o participare de 32 de ani, dar care de acum este în derulare.


Concertul de aseară a fost primul din turneul național „IRIS și prietenii” și unul dintre marile nume  din prima zi a celei de-a V-a ediție a Zilelor Clujului ce se desfășoară în perioada 22-26 mai. 

Nastor Roxana, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, Anul III


Foto și video: Cosmina Măcicășan, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, Anul III

Ultimele Stiri
abonare newsletter