Actualitate

Genţile şi accesoriile cu motive florale, la modă în această primăvară

Până în 29 martie 2015, la parterul Iulius Mall se desfăşoară ediţia de primăvară a Bag Expo. Târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor este platforma ideală pentru toţi cei care caută genţi de calitate, oferind soluţii pentru absolut toate gusturile.

Sezonul înfloritor este un bun prilej pentru ca doamnele şi domnişoarele să îşi etaleze piesele preferate din garderobă. Cum o geantă nu este niciodată suficientă pentru femei, cele care nu s-au putut decide ce să cumpere la ediţia anterioară a târgului au acum de ales din peste 6.000 de exemplare expuse, clasice sau moderne, la preţuri de producător.

“Noi la fiecare ediţie, nu doar la aceasta, avem întotdeauna lucruri noi şi suntem în pas cu tendinţele. Având în vedere că genţile sunt importate, într-o proporţie de 65%, din Italia, Polonia, fabricile de acolo scot pe piaţă întotdeauna cele mai noi modele. Avem de asemenea şi genţi făcute de noi în ţară, de meşterii din Moldova, genţi şi portofele din piele, cu motive rustice. Sunt foarte deosebite şi apreciate de cei care ne vizitează expoziţia”, a declarat Roxana Pricope, una dintre coordonatoarele Bag Expo.


Tendinţele primăverii: genţi cu motive florale în culori puternice

Potrivit Roxanei Pricope, în această primăvară doamnele vor purta, în general,  genţile şi accesoriile cu motive florale, în culori foarte puternice sau genţile purtate la încheietura mâinii. În ceea ce îi priveşte pe domni, aceştia vor înlocui portofelul cu borseta.

“Pentru ediţia de primăvară, oamenii aleg foarte mult genţile şi accesoriile cu motive florale, în culori foarte puternice. De asemenea, doamnele apreciază genţile rotunde, care au cusături ovale, cele în formă de semilună şi cele care se poartă pe încheietura mânii. În ceea ce priveşte preferinţele domnilor, s-a observant că aceştia au început să înlocuiască portofelele cu borsete, care sunt mai încăpătoare şi se potrivesc mai multor ţinute”, a afirmat coordonatoarea Bag Expo.


Genţile de piele, la modă în orice sezon

În ceea de priveşte genţile potrivite pentru orice sezon, în funcţie de bugetul de care dispun şi evenimentele la care participă, clujenii sunt foarte interesaţi de genţile din piele naturală sau sintetică, cele din piele de şarpe şi genţile acoperite cu cristale swarovski.

“Pe lângă aceste tendinţe pentru sezonul de primăvară, tendinţe care se vor păstra până cel puţin în vară, în continuare se caută foarte mult genţile din piele naturală, pentru că oamenii doresc şi calitate, nu doar un produs care să fie practic, cele din piele sintetică, cele din piele de şarpe şi genţile acoperite cu cristale swarovski. Cele mai ieftine genţi sunt cele din piele sintetică, a căror preţuri pornesc de la aproximativ 40 de lei, iar cele mai scumpe sunt cele din piele naturală, produse de o firmă italiană foarte apreciată pe această piaţă, preţul unei astfel de genţi ajungând şi la 900 de lei. De asemenea, o geantă acoperită cu cristale swarovski se poate achiziţiona la aproximativ 700 de lei”, a mai spus Roxana Pricope.


Ediţia precedentă a Bag Expo, târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor, a avut loc, în Iulius Mall, la mijlocul lunii ianuarie şi a fost dedicată promoţiilor de iarnă.

abonare newsletter