monitorulcj.ro Menu
Actualitate

(P) 8.000 de genți și accesorii, la preț redus în Iulius Mall la Bag Expo

În această săptămână, Iulius Mall Cluj găzduieşte a treia ediţie a târgului Bag Expo, cea mai mare de până acum, dedicată promoţiilor de iarnă.

(P) 8.000 de genți și accesorii, la preț redus în Iulius Mall la Bag Expo

Timp de cinci zile, în perioada 21 – 25 ianuarie 2015, doamnele, domnişoarele şi domnii vor avea posibilitatea să aleagă, la parterul Iulius Mall, din peste 8.000 de genţi şi accesorii. Noutatea acestei expoziții este dată de gama mult mai mare de produse expuse, comparativ cu ediția trecută, dar și de reducerile mari de preț la gențile din colecţiile de anul trecut. Tot acum este prezentată și o parte din colecția de genți din sezonul 2015, în special gențile care vor fi în trend primăvara aceasta. „Scopul acestei expoziții este de a prezenta o parte din noua colecție de genți din 2015 dar și de a vinde gențile care au mai rămas din colecțiile din 2014. De aceea avem și foarte multe reduceri de prețuri”, a afirmat Ciprian Timisescu, organizatorul evenimentului.

Potrivit organizatorului Bag Expo, cele mai vândute produse din cadrul acestui târg sunt gențile stil poștaș și gențile mini. „Urmează sezonul cald, de primăvară-vară și aceste tipuri de genți se vor purta foarte mult în următoarea perioadă”, a adăugat Timisescu.


30 de producători din 10 țări

În ceea ce privește producătorii, la Bag Expo din Iulius Mall sunt expuse genți de la aproximativ 30 de producători naționali și internaționali, firme de renume sau mai puțin cunoscute. „Colecția prezentată de noi cuprinde genți din peste 10 țări, de la aproximativ 30 de producători, atât branduri cunoscute la nivel internațional cât și firme mai puțin cunoscute. Majoritatea genților, aproximativ 85% dintre ele, sunt realizate de producătorii străini, doar 15% sunt făcute la noi în țară”, a spus Ciprian Timisescu.

Bag Expo începe anul 2015 cu oferte de nerefuzat: mii de articole cu preţuri de producător, majoritatea cu discount-uri de până la 40%. Ediția precedentă a târgului Bag Expo a avut loc în Iulius Mall anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie. Vedetele expoziției de atunci au fost gențile din piele de piton.