Actualitate

FOTO - O clujeancă a cheltuit 8.000 de euro ca să arate ca Bianca Drăguşanu

O clujeancă şi-a făcut operaţii estetice de aproape 8.000 de euro. Ella şi-a pus silicoane în valoare de 7.000 de euro şi şi-a injectat buzele cu acid hialuronic.

„Bianca e un model pentru mine. Îmi place mult de tot cum arată ea. Dar nu am cum s-o egalez vreodată”, spune Ella, relatează libertatea.ro.

„Lumea îmi tot spunea că semăn cu Bianca, însă nu m-am gândit în acel moment să fac ceva ca să semăn şi mai mult”, spune Ella.


Cu timpul însă, mirajul celebrităţii a cuprins-o şi a recurs la mai multe intervenţii estetice şi trucuri de frumuseţe, pentru care a scos din buzunar aproximativ 8.000 de euro.

Din păcate, sosia Biancăi a urmat şi obiceiurile mai puţin sănătoase ale vedetei şi s-a cam înfometat, pentru a slăbi. Acest lucru a costat-o scump.


„Am suferit o ruptură de menisc la piciorul stâng şi am fost operată. Eu merg la sală în fiecare zi, însă medicii mi-au spus că alimentaţia fost de vină, şi nu efortul. Recunosc că nu prea mâncam”, a mai mărturisit Ella, care este nevoită să stea timp de 6 luni departe de sală şi de tocuri. În ciuda problemelor, tânăra este hotărâtă să mai slăbească.

Ultimele Stiri
abonare newsletter