Actualitate

James Blunt a ajuns la Cluj-Napoca. Vedeta internațională s-a pozat cu fanii într-o cafenea - FOTO

James Blunt a ajuns aseară la Cluj-Napoca, iar azi va concerta la Sala Polivalentă în cadrul Moonlanding World Tour 2014. Piese ca "You are beautiful", "Goodbye my lover" ori "Bonfire hearts" se vor auzi live la Sala Polivalentă în cadrul celui mai așteptat concert al toamnei.

Nu este prima dată când artistul britanic concertează în țara noastră. În urmă cu 5 ani, în 2009, el a mai susținut un concert la Bucureşti.

James Blunt a sosit joi la Cluj, s-a cazat într-un hotel de 5 stele şi a cerut discreţie maximă. A refuzat să răspundă la telefon şi a interzis să i se facă fotografii. Totuşi, a fost surprins seara într-o cafenea din oraş, unde a luat masa şi a făcut câteva poze cu fanii, pe care le-a postat apoi pe Facebook.


Cântărețul a venit la Cluj-Napoca cu o echipă formată din 40 de oameni care i-au adus echipamentul tehnic în 3 camioane mari cu marfă.

Concertul face parte din turneul de promovare a celui de-al patrulea album, intitulat „Moon landing”. Pe scena din Cluj se vor auzi însă şi melodiile care l-au consacrat, cum ar fi : „You are beautiful" sau "Good night, my lover”.

abonare newsletter