Actualitate

Bogdan Ota revine la Cluj-Napoca pentru a-și lansa cel de-al doilea album, „Revelations”

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota revine în concert pe scena Operei Naționale Române, pe data 10 noiembrie, de la ora 20:00, pentru a-și lansa la Cluj-Napoca, așa cum a promis, cel de-al doilea album, intitulat “Revelations”. În binecunoscutul stil al artistului, spectacolul va oferi din nou sunet și videoproiecții de înaltă definiție, lumini și efecte speciale.

Bogdan Ota a reușit să aducă pe acest album scriitura orchestrală clasică în secolul XXI, sintetizatoarele ocupând în discursul muzical un rol la fel de important ca și orchestra. De asemenea, stilul muzical abordat este diversificat: lucrări pentru pian și orchestră sau alte instrumente solistice, dar și lucrări pentru soliști vocali. Alături de Bogdan Ota și Nordic Sonata Orchestra vor fi prezenți pe scenă noii artiști colaboratori, printre care tenorul Sergiu Coltan de la Opera Națională Română Cluj, solista Ilinca Băcilă, candidată la Vocea României și deja cunoscutul Lucian Angel.

Concertul “Revelations” va transpune publicul într-o lume angelică a energiei pure, artistul străduindu-se să ilustreze muzical teme majore precum Creația, rolul nostru în Univers, iubirea dincolo de viață și de moarte și vindecarea emoțională.


Bogdan Ota este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală contemporană și unul dintre artiștii români cu cea mai spectaculoasă ascensiune din ultimii ani. Absolvent al Universității de Arte ”George Enescu” din Iași, artistul român a ajuns extrem de cunoscut și apreciat în întreaga lume o dată cu participarea sa la competiția ”Norway Got Talent”, în 2011, unde a înregistrat un succes fulminant.

Biletele se găsesc la Agenția Teatrală Cluj și în Iulius Mall. Tel. rezervări 0743.189.028.


Prețul biletelor: cat. I 130 ron, cat. a II-a 100 ron, cat. a III-a 80 ron, cat. a IV-a 60 ron, cat. a V-a 40 ron.

abonare newsletter