Actualitate

Miss Hitler, concurs de frumuseţe pentru admiratoarele nazismului care urăsc evreii

Un concurs de frumuseţe pentru femei, cunoscut sub numele "Miss Hitler 2014" şi dedicat tinerelor adepte ale neonazismului, care urăsc evreii, se desfăşoară pe internet, prin intermediul unei pagini de pe platforma de socializare rusă VKontakte, provocând îngrijorare printre internauţi.

Pagina de pe platforma VKontakte pe care este organizat concursul are peste 7.000 de fani, competiţia fiind iniţiată de un grup de ruşi şi ucraineni care îl omagiază pe Hitler,  potrivit dailymail.co.uk.

Tinerele care urăsc evreii şi îl admiră pe Adolf Hitler sunt încurajate să îşi publice selfie-uri în care apar în ipostaze senzuale, alături de însemne sau simboluri nziste, pe această pagină de pe platforma online VKontakte, cunoscută drept versiunea rusă a reţelei de socializare Facebook.


Astfel, participantele la competiţie trebuie să fie femei naziste, care urăsc evreii. De asemenea, acestea trebuie să fie membre ale grupului "Hitler" de pe acea platformă de socializare online, să publice o fotografie sexy cu tematică nazistă, să îi convingă pe alţi nazişti să aprecieze imaginea respectivă şi să nu le jignească pe celelalte participante la concurs.

Concursul le impune tinerelor să publice o fotografie de tip selfie cu temă nazistă şi un scurt text în care să explice de ce "iubesc şi apreciază cel de-al Treilea Reich al lui Adolf Hitler", un regim responsabil pentru moartea a peste şase milioane de oameni.


Participanta care va primi cel mai mare număr de aprecieri (like-uri, n.r.) va fi desemnată câştigătoare a acestei bizare competiţii.

Premiul întâi în această competiţie constă într-o bijuterie din partea unei companii numite "Magic Workshop", care prezintă una dintre runele nordice (caractere grafice ale celor mai vechi alfabete germanice, n.r.) preferate de Heinrich Himmler, comandantul trupelor SS din Germania hitleristă.


Un pandantiv care combină clasica Cruce de Fier germană cu însemnele heraldice ale celui de-al Treilea Reich va fi oferit ca premiu pentru ocupanta locului al doilea în această competiţie.

Cel puţin 14 tinere din Rusia şi alte ţări din estul Europei s-au înscris până în prezent în concursul de pe pagina de pe platforma online Vkontakte, care a publicat şi o serie de reguli necesare participării.


Numele competiţiei online este "Miss Ostland", după denumirea acordată teritoriului ocupat de nazişti în Europa de Est, unde peste un milion de evrei au fost ucişi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter