Actualitate

Comedy Cluj caută voluntari

Organizatirii Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj caută tineri cu inițiativă, sociabili, haioși, creativi şi dornici să fie în mijlocul acțiuni pentru a face parte din echipa din acest an.

Afişul oficial al Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj Afişul oficial al Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj

Cei care doresc să fie parte din festival pot trimite CV-ul și o poză de buletin pe adresa de e-mail voluntari@comedycluj.ro până la data de 25 septembrie.

“Un festival ca la carte are nevoie de cea mai implicată echipă de voluntari. Dacă vreți să vă alăturați unei echipe experimentate de la care să învățați și să furați secretele meseriei, acum e momentul! Pentru început, trebuie să ne precizați disponbilitatea voastră în vederea programării interviurilor, precum și a sarcinilor de serviciu. Cu siguranță vom găsi un loc pentru fiecare de-a lungul celor 10 zile de festival. În urma aplicațiilor, veți fi contactați de echipa Comedy Cluj și veți afla ce departamente sunt disponibile. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine!” transmit organizatorii.


Echipa Comedy Cluj le promite voluntarilor adeverințe de practică, dar și cu cele mai memorabile petreceri, posibilitatea de a se întâlni realizatori de film din întreaga lume sau de a-şi face noi prieteni.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj  2014 va avea loc în perioada 10 – 19 octombire şi va prezenta publicului peste 150 de producții, workshop-uri dedicate pasionaților de film și nu numai. Peste 100 de invitați sunt așteptați la Cluj de-a lungul celor 10 zile de festival.


Canalele oficiale ale festivalului:

www.comedycluj.ro // https://www.facebook.com/FestivalulComedyCluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter