Actualitate

Atelier de educație vizuală în Cluj-Napoca

Întâlniri cu pedagogi, artiști, oameni interesați în educația vizuală sau diverse discuții despre sistemul de învățământ sunt activitățile pe care le puteți face dacă o să participați la atelierul de mâine, 1 septembrie, de la ora 18, la Casa Tranzit, organizat de Nita Mocanu.

Expoziția Nitei Mocanu cuprinde cinci lucrări video și un proiect de lungă durată numit „Jurnal evaziv”, toate realizate în ultimii doi ani. Atelierul poate fi vizitat în perioada 1-11 septembrie 2014, zilnic între orele 12.00 – 20.00. Programările se fac la numărul de telefon 0721.062.362.

Expoziția personală instalată în atelierul Conset își oferă resursele ca puncte de sprijin pentru o dezbatere despre educația vizuală din învățământul public din România, cu care se confruntă individual, în mod obişnuit, fiecare profesor.


Nita Mocanu combină în lucrările ei o poetică personală și un angajament social. Ea a făcut parte din grupul D Media axat pe activismul video. În prezent lucrează ca pedagog și este implicată în diferite proiecte ce problematizează sistemul de învățământ.

Ultimele Stiri
abonare newsletter