Actualitate

Un finalist de la American Idol donează papuci copiilor de la Pata Rât

Cântărețul american Jason Castro, unul dintre finaliştii ediţiei a şaptea a concursului “American Idol” va veni joi la Cluj-Napoca unde va dona papuci copiilor săraci de la Pata Rât.

Jason Castro este un cântăreţ american, unul dintre primii patru finalişti ai ediţiei a şaptea a concursului “American Idol”. Acesta a scos și un album în 2010 care îi poartă numele.

Jason Castro a venit în România împreună cu Sam Bistrian, fondatorul de origine română a companiei americane “Roma Boots” din Dallas alături de care vă împărții, joi, papuci copiilor de la Pata Rât. Oferirea de încălțăminte copiilor sărmani face parte din politica companiei “Roma Boots” care pentru fiecare pereche de cizme vândută, donează o pereche unui copil în nevoie.


Tot joi, de la ora 20.00, cântăreţul americanul va susține un concert în localul Bistro 28 (Traian Moşoiu, Nr. 28) iar bani adunați din vânzarea biletelor (a căror preț este de 15 lei per bilet) vor fi donaţi Centrului de Zi “Something New” din Cluj-Napoca, un centru de consiliere și spijin pentru copii și părinți.

abonare newsletter