Actualitate

S-a găsit „Spiritul Farmec”!

<p><strong><img src="documente/stories/12-farmec.jpg" border="0" width="450" height="450" style="float: left; border: 0px none; margin: 2px 5px;" />Ioana Păcurar a reuşit să suprindă cel mai bine „Spiritul Farmec” şi a câştigat provocarea lansată acum o săptămână!</strong></p>

Poza ei a reuşit să cucerească juriul şi i-a adus un premiu în valoare de 300 lei, care va fi acordat în produse Farmec. În plus, poza realizată de Ioana Păcurar va expusă în sala de Expoziţii din cadrul companiei. Cele mai bune fotografii sunt expuse la Casa TIFF,strada Universității nr.6, în perioada 6 noiembrie - 14 noiembrie 2012 sub numele de Vernisaj Spiritul Farmec.Vernisajul este deschis publicului larg şi nu se percepe nicio taxă de intrare.
Aceasta este poza câștigatoare iar o galerie foto de la eveniment puteți vizualiza aici.
În data de 22 octombrie 2012, onlinerii clujeni care au folosit aplicatia Instagram pe telefoanele mobile au fost aşteptaţi la Farmec pentru a surprinde „Spiritul Farmec”. Aceştia au avut parte de un tur special care a inclus secţia de cosmetice, laboratorul de eficacitate sau laboratorul de cercetare, fiecare pozând folosindu-se de Instagram, ce consideră a fi spiritul Farmec. Fotografiile realizate prin Instagram au fost uploadate pe conturile de social media ale participanților, prin intermediul hashtagului #spiritulfarmec.
Este pentru prima dată când un brand românesc şi-a deschis porţile pentru un eveniment în cadrul căruia fotografiile au fost realizate strict prin intermediul aplicaţiei Instagram.

Ultimele Stiri
abonare newsletter