monitorulcj.ro Menu

Cu cine vrea Dragnea să facă echipă

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat astăzi la Cluj că își dorește să îl aibă în echipa sa pe sociologul clujean Vasile Dâncu, pentru că social democrația are nevoie de acesta.

PSD Cluj își (re)alege liderul

Social democrații clujeni își aleg vineri liderul, mai exact îl vor realege pe Remus Lăpușan în funcția de președinte al organizației județene. Aceasta pentru că actualul președinte al organizației județene este singurul candidat cu șanse.

Studiu IRES. Românii sunt mai optimiști pentru țară decât pentru propria persoană

Anul 2014, efervescent din perspectiva dinamicii politicii din România, se încheie cu un optimism al românilor cu privire la ceea ce va aduce anul 2015 pentru țară. Acest optimism se manifestă pe fondul raportului pozitiv în ceea ce privește aprecierea cu privire la direcția spre care se îndreaptă lucrurile în România.

Profeţie surprinzătoare a lui Dâncu despre Ponta

Sociologul clujean Vasile Dâncu a vorbit despre viitorul politic al premierului și președintelui PSD, Victor Ponta. Ceea ce va defini viitorul lui Ponta este, în opinia lui Dâncu, voinţa de putere.

“Comportamentul cultural al clujenilor lasă de dorit”

Ce-i lipseşte Clujului pentru a câştiga titlul de Capitală Culturală Europeană? Specialiştii clujeni spun că nu este suficient doar efortul celor din spatele Asociaţiei “Cluj-Napoca 2021 – Capitală Culturală Europeană”, ci acesta trebuie coroborat cu susţinerea publicului şi cu sprijinul autorităţilor.