monitorulcj.ro Menu

Primul protest ratat la Cluj din acest an – GALERIE FOTO

Legea defăimării a fost contestată miercuri seară la Cluj de un grup mic de protestatari. 15 oameni s-au adunat în Piața Unirii pentru a-și exprima nemulțumirea față de legea propusă de președintele PSD, Liviu Dragnea.

Univers T, deţinut de CJ Cluj, toacă milioane de euro pe renovări fără sfârşit

Reprezentanţii Hotelului Univers T, deţinut de Consiliul Judeţean Cluj, intenţionează să contracteze un credit bancar, în valoare de aproape 4 milioane de euro, pentru lucrări de renovare şi modernizare, după ce în 2007 au mai luat un credit de 3 milioane de euro, neachitat încă, pentru modernizarea complexului hotelier.

Hotelul Consiliului Judeţean Cluj, Univers T, venituri în creştere în 2013

Managerul Hotelului Univers T la care acţionar unic este Consiliul Judeţean Cluj, Valentin Lungu, a prezentat rezultatele financiare obţinute de acest hotel în acest an. Potrivit lui Lungu, Univers T a reușit în 2013 să devanseze concurența situându-se, în urma analizelor, pe primele locuri în România și pe primul loc în județul Cluj la categoria de 3 stele.

E oficial: Iulius Group va construi două noi clădiri de birouri, una de zece etaje, cealaltă de patru

Consilierii judeţeni, întruniţi în şedinţă extraordinară, au votat în unanimitate proiectul Iulius Group care prevede construirea a două noi clădiri de birouri. Proiectul care prevedea cesionarea drepturilor pentru construirea celor două clădiri de birouri unor firme diferite a fost respins de consilierii judeţeni săptămâna trecută, după ce aceştia au emis o serie de pretenţii.