monitorulcj.ro Menu

Salina Turda participă la Târgul de Turism de la Bruxelles

În perioada 4-8 februarie, Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de Turism „Salon de vacances” de la Bruxelles, Belgia, prin standul României sub conducerea Autorității Naționale pentru Turism (ANT).

Alin Burcea, Paralela 45: La ardeleni s-a terminat cu mersul în vacanţe cu maşina

Pe Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, l-am găsit lucrând cot la cot cu angajaţii săi, în timp ce vindea pachete turistice clujenilor veniţi la un târg de vacanţe care se desfăşoară în aceste zile la Cluj-Napoca. L-am chestionat în legătură cu preferinţele clujenilor în materie de vacanţe, despre diferenţele de mentalitate dintre ardeleni şi bucureşteni în ceea ce priveşte achiziţionarea unui pachet turistic şi despre cum s-a schimbat Clujul în ultimii 10 ani de când agenţia de turism există pe piaţa clujeană. “Ardelenii sunt zgârciţi”, este de părere Burcea.

Clujul participă la Târgul de Turism al României

Primăria Cluj-Napoca a făcut echipă cu Consiliul Judeţean şi participa zilele acestea, împreună, la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în perioada 13 - 15 noiembrie 2014 la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti.