monitorulcj.ro Menu

Strângere de fonduri pentru copiii cu insuficienţă renală

După ce anul trecut a adunat peste o tonă de alimente pentru copiii abandonaţi, Lorand Soares Szasz ţine un seminar aproape gratuit, de data aceasta pentru 40 de copii cu insuficienţă renală din Asociatia “Delia Gradinaru”.

O nouă strângere de fonduri pentru copiii cu autism din Cluj

Asociația Autism Transilvania (AAT) organizează joi, 26 noiembrie, la Cinema Mărăști, a doua ediție a evenimentului intitulat „Prieteni de nota 10!”. Acțiunea are ca scop conștientizarea asupra autismului în rândul elevilor din școlile clujene.

Proiect inedit la Cluj! O grădiniţă de stat strânge fonduri pentru realizarea unui Club de Lego, unde părinţii şi cei mici se pot cunoaşte mai bine

O grădiniţă de stat din Cluj strânge fonduri pentru a realiza un club de lego unde 300 de copii îşi vor putea petrece timpul liber alături de părinţi. Grădiniţa de stat „Academia Piticilor” din Cluj va participa la competiţia Swimathon de sâmbătă, 11 iulie, şi va încerca să strângă 15.000 de lei pentru construirea clubului de lego. Potrivit psihologului instituţiei, în acest fel părinţii vor putea petrece împreună cu cei mici câteva ore în care se vor cunoaşte mai bine.

400 de femei aleargă pentru a sprijini copiii dependenți de dializă

Sute de reprezentante ale sexului frumos aleargă sâmbătă, 7 martie 2015, la Crosul Divelor pentru a încuraja mișcarea, recreerea, buna dispoziție și, în același timp, pentru a strânge fonduri în vederea susținerii Asociației pentru Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”, care are în grijă 100 de copii cu insuficiență renală cronică, dependenți de hemodializă, dializă peritoneală și transplant renal.