monitorulcj.ro Menu

Alin Tișe: „Rușine! Guvernul Ponta a ajuns să impoziteze şi indemnizația pentru copii”

Senatorul clujean Alin Tișe își arată și el indignarea față de eroarea făcută de Fisc zilele trecute, prin care părinții din două județe din țară, Alba și Argeș, au primit acasă somații prin care li se cereau să plătească contribuţii la asigurările de sănătate pentru alocațiile copiilor și pune această greșală în seama Guvernului Ponta, care „este disperat să adune bani la buget pentru a satisface pomenile promise în campania electorală”.

Senatorul Tișe, joc periculos cu credibilitatea Jandarmeriei

Ministrul de Interne din Guvernul din umbră al PDL, Alin Tişe, a şters pe jos cu orice urmă de credibilitate a Jandarmeriei. Instituţia de forţă a Statului Român a fost „castrată”. Oare, dacă locuința sa ar fi invadată de tâlhari, la cine ar apela?

Uioreanu îl vrea pe Alin Tişe “cetăţean de onoare” al Clujului. Tişe nici nu vrea să audă

Horea Uioreanu (PNL), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, a propus un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetăţean de Onoare al judeţului Cluj - “Clujean de onoare” fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe (PDL). Decizia ar trebui luată mâine în şedinţa de consiliu judeţean, însă Uioreanu se gândeşte să retragă acest proiect după ce Alin Tişe nu i-a răspuns la telefon.

Alin Tişe cere Guvernului 150 de milioane de euro pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă de la Cluj

Senatorul clujean, Alin Tişe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă că săptămâna viitoare va depune la Senat un proiect de lege prin care va solicita alocarea sumei de 150 de milioane de euro din fondul de rezervă al Guvernului pentru construirea Spitalului Regional de Urgenţă Cluj. De asemenea, el a cerut ministrului Sănătăţii deblocarea posturilor pentru Spitalul Judeţean Cluj, care este în pragul colapsului.