monitorulcj.ro Menu

ŞANTIER ABANDONAT. Aşa se lucrează la Podul Traian – GALERIE FOTO

Cu toate că mai sunt câteva zile până când lucrările ar trebui finalizate, după ultima promisiune a Primăriei Cluj, la Podul Traian nimeni nu lucrează. Un an de zile le-a trebuit autorităţilor să repare un pod, iar la ritmul “alert” la care se lucrează s-ar putea ca acest interval să fie depăşit.

Noul ministru al Transporturilor, în vizită pe şantierele de autostradă din Transilvania. Care e stadiul pe loturile dintre Sebeş şi Turda şi pe "ciotul" Gilău-Nădăşelu

Noul ministru al Transporturilor, Sorin Buşe, a făcut miercuri o vizită de lucru pe şantierele Autostrăzilor Transilvania (A3 Gilău - Nădăşelu) şi A10 Sebeş - Turda. Ministrul a fost însoţit de şeful Companiei de Autostrăzi, Cătălin Homor, a vizitat loturile care au şansa de deschidere în acest an, dar şi cele pentru care situaţia birocratică abia a fost deblocată.

În Cluj-Napoca sunt doar două spaţii de joacă, amenajate, pentru câini. Unul a fost distrus din cauza unui şantier al Primăriei - GALERIE FOTO

Pe hârtie sunt 28 de locuri de joacă pentru câini. În realitate, doar două sunt amenajate şi îngrădite, unul în Gheorgheni şi unul în Grigorescu. La fel ca în fiecare an, Primăria promite că va mai face şi altele. Cu toate că spaţiile de joacă pentru câini sunt foarte puţine, poliţiştii locali îi vânează pe proprietarii animalelor pentru a-i amenda.