monitorulcj.ro Menu

De ce A TĂCUT UN AN Claudiu Salanță?

În dosarul de corupţie al fostului preşedinte de Consiliu Judeţean, Horea Uioreanu, procurorii anticorupţie i-au interceptat pe Sanda Oltean şi Claudiu Salanţă în timp ce vorbeau despre mai multe nereguli şi ilegalităţi care se desfăşurau sub ochii lor fără ca niciunul să ia atitudine. Un dialog dintre Claudiu Salanță și Sanda Oltean, eliminat (intenționat?) din transcrierea de la dosar lasă să se înțeleagă că arhitectul șef știa din aprilie anul trecut de concursul fraudat de fosta sa colegă.

A doua cârtiţă de la CJ Cluj face victime: Sanda Oltean, trimisă în judecată. Claudiu Salanţă a denunţat-o după ce “a găsit” în sertar o foaie care o incrimina

Sanda Oltean, fosta arhitectă șefă a județului Cluj, a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca. În dosar apare chiar și exercitarea unei influențe asupra fostului președinte al CJ Cluj, Horea Uioreanu, dar și a unuia dintre vicepreședinți.

Cutremur în Consiliul Judeţean Cluj. După demisia Simonei Tatomir, Sanda Oltean şi-a înaintat şi ea demisia. Cine urmează?

Sanda Oltean, arhitect şef al judeţului Cluj, recent întoarsă din concediu de maternitate, şi-a dat demisia din funcţie. Preşedintele CJ Cluj Vakar Istvan a confirmat faptul că în cursul zilei de ieri Sanda Oltean şi-a depus demisia la registratura instituţiei, invocând motive personale. Demisia Sandei Oltean vine după ce în urmă cu două săptămâni Simona Tatomir, director general al Consiliului Judeţean Cluj, şi-a dat şi ea demisia din funcţie.