monitorulcj.ro Menu

GFR cere publicarea contractului de privatizare a CFR Marfă

Compania GFR, deţinută de Gruia Stoica, se declară surprinsă de cererea Ministerului Transporturilor de executare a scrisorii de garanţie bancară pentru participarea la privatizarea CFR Marfă, spune că nu este în culpă pentru nefinalizarea procedurii şi cere publicarea contractului de privatizare.

Ce pregăteşte guvernul Ponta pentru 2014?

Guvernul va creşte cu 25% redevenţele pentru resursele naturale, cu excepţia celor de petrol şi gaze, a declarat luni premierul Victor Ponta, în urma finalizării negocierilor cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisiei Europene (CE).

Camera Deputaților a respins moțiunea simplă pe tema privatizării CFR Marfă

Plenul Camerei Deputaților a respins marți moțiunea simplă inițiată de deputații Partidului Democrat Liberal și cei ai Partidului Poporului - Dan Diaconescu intitulată "CFR Marfă - cronica unei alte privatizări eșuate", înregistrându-se 224 de voturi împotrivă, 50 de voturi pentru și 19 abțineri.

Privatizarea CFR Marfă a eșuat

Procesul de privatizare a CFR Marfă a eşuat deoarece comisia de privatizare şi Grup Feroviar Român (GFR) nu au ajuns la un rezultat pentru încheierea transferului de acţiuni în proprietate privată, au declarat surse apropiate discuţiilor.