monitorulcj.ro Menu

Decernarea premiilor artistice la Teatrul Maghiar de Stat Cluj

Joi, 27 decembrie 2018, la Teatrul Maghiar de Stat Cluj, a avut loc decernarea premiilor artistice pentru stagiunea 2016/17. Directorul general, Gábor Tompa, a declarat că este o mare bucurie faptul că, în pofida situației financiare precare, instituția a putut onora eforturile artistice făcute de trupă.

3 afaceri culturale clujene au primit premii de 10.000 euro

O aplicaţie de curatorie, oganizatori de târguri pentru circuri şi un proiect pentru gameri sunt cele trei idei de afaceri din zona culturală care au primit finanţări totale de 10.000 de euro la ediţia din acest an a Culturepreneurs, de la Cluj.

Electric Castle concurează cu Coachella pentru un premiu important

În plină pregătire pentru o nouă ediție, programată pentru perioada 18- 22 iulie 2018, festivalul Electric Castle este în finala unor competiții internaționale foarte importante pentru industrie și a primit, deja, premii în competiții naționale.

Studenți UTCN, premii la Olimpiada Internațională de Matematică

Echipa Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, formată din 6 studenți, a participat și a câștigat premii importante la Olimpiada Internatională Studențească de Matematică SEEMOUS 2017 (South Eastern European Mathematical Olympiad for University Students), desfășurată în perioada 28 februarie - 5 martie 2017, la Ohrid, Macedonia.