monitorulcj.ro Menu

Opera revine în aer liber la Cluj

Microstagiunea estivală Opera Summer Hub 2020 va încânta publicul clujean cu evenimente lirice și coregrafice prezentate în aer liber pe tot parcursul lunilor august și septembrie.

Opera din Cluj a ajuns la sat

Căminul Cultural din Suceagu, județul Cluj, s-a dovedit neîncăpător la prima reprezentație din cadrul proiectului „Hai în Sat la Operă”, cel dintâi din seria de 10 spectacole ce urmează să se desfășoare în 10 comunități rurale diferite ale județului Cluj.

Concert de operă în Cimitirul Central de Luminaţie

Clujenii sunt invitaţi să ia parte la ceea ce a devenit deja tradiție în seara de 1 noiembrie sau de Luminație, așa cum este cunoscută în Ardeal: concertul de opera din Cimitirul Central/Házsongárd.

Peste 200 de mii de vizitatori aşteptaţi la Zilele Culturale Maghiare, care vor scoate în evidență specificul ardelenesc

Un spectacol în aer liber al operetei din Budapesta, concerte, târguri, concursuri de călărie, deschiderea pentru public a Turnului Bisericii Sfântul Mihail sau montarea pe lacul din Parcul Mare a unei bărci medievale sunt doar câteva dintre cele 500 de evenimente care vor fi reunite de a opta ediţie a festivalului Zilelor Culturale Maghiare, care au loc în fiecare an în Cluj-Napoca.