monitorulcj.ro Menu

Celebra formație Metallica va concerta în România!

Metallica revine la Bucureşti, în turneul "Worldwired", pe 14 august 2019, la Arena Naţională, iar biletul de intrare oferă fanilor ocazia de a descărca în format digital noul album al trupei, arată un comunicat remis

GRAMMY 2017: Lady Gaga va cânta alături de Metallica

Duminică are loc, în Los Angeles, a 59-a ediţie a Premiilor Grammy. Se anunţă momente muzicale speciale, alături de artişti renumiţi, printre care Lady Gaga şi Metallica. James Corden, starul show-ului american "The Late Late Show", va fi gazda galei de decernare a premiilor.

Metallica a confirmat că va susţine un concert "silenţios" în Antarctica

Trupa rock Metallica a confirmat că va cânta la începutul lunii decembrie în Antarctica, singurul continent pe care renumitul grup american de heavy-metal nu a concertat niciodată, unde va susţine un concert "silenţios", în timpul căruia instrumentele nu vor fi amplificate.

VIDEO - Află unde îşi va prezenta Metallica filmul documentar "Metallica: Through the Never"

Formaţia americană Metallica a ales un festival de benzi desenate pentru a prezenta fanilor filmul documentar "Metallica: Through the Never". Membrii formaţiei de heavy metal se vor întâlni cu iubitorii de benzi desenate şi cu fanii producţiilor SF şi fantasy la evenimentul Comic-Con din California pe 19 iulie, unde vor susţine şi un concert, conform Mediafax.ro.