monitorulcj.ro Menu

Arpad Sebesi - USR PLUS: „Clujul Comoară trebuie să renască” (P.E.)

„Nu tot ce se confruntă poate fi schimbat, dar nimic nu poate fi schimbat până când nu este confruntat.”, spunea James Baldwin. Acest motto este emblematic pentru mine și relevă ceea ce îmi doresc să fac, iar după cum a spus însuși Nelson Mandela, „nimeni nu se naște urând o altă persoană din cauza culorii pielii sale, a originii sale sau a religiei sale; oamenii trebuie să învețe să urască și, dacă pot învăța să urască, pot fi învățați să iubească, pentru că iubirea vine mai natural în inima omului decât opusul ei”.

Aplicații de la Cluj care ar putea schimba lumea. Elevii Academiei “Descoperă-ți Pasiunea în IT”, premiați de autoritățile locale

Rezultatele obținute în programul Academia dpIT continuă să le aducă absolvenților aprecieri și recompense. Astfel, elevii echipei Reboot, de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca se numără printre câștigătorii Galei „10 pentru Cluj”, la categoria Inovație. De asemenea, realizările dpITiștilor din echipa Bond Coders au atras atenția Primăriei Oradea.