monitorulcj.ro Menu

ANM: Vremea se va încălzi, apoi se va răci

Vremea se va încălzi în toată ţara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor creşte după data de 9 decembrie, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 - 16 decembrie, publicată luni.

"Atmosfera" s-a încins în 2016

Anul 2016 a bătut toate recordurile de temperatură, nivelului mării și încălzirii oceanice, informează marți Organizația Meteorologică Mondială (OMM), citată de EFE.

(P) Biosemineul, cea mai bună alegere pentru amenajarea apartamentului tău

Mulți dintre noi ne-am dori să mai putem da timpul înapoi și să mai simțim acea vrajă a copilăriei și să ne reamintim cu nostalgie de focul din soba bunicilor. Însă, în primă fază, acest lucru nu mai este posibil, mai ales pentru că locuim la apartament. Dar există soluția ca imaginea focului să “reînvie” la noi în casă: bioșemineul.

Vremea se va încălzi. PROGNOZA METEO pentru miercuri şi joi

Vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, informează ANM. La Cluj, temeperaturile se vor încadra între 3 şi 7 grade Celsius.

Primăvara dă primele semne

Primăvara va da primele semne în următoarele două săptămâni. Temperaturile vor ajunge până la 9 grade Celsius în Transilvania.

La 10 ani de Uniune Europeană, jumătate din România se încălzeşte la soba cu lemne

Soba cu lemne încă reprezintă cea mai răspândită modalitate de încălzire a locuinţelor din România, stat care de zece ani de zile face parte din Uniunea Europeană şi care la nivelul anului 2020 ar putea deveni un generator de stabilitate regională în ceea ce priveşte alimentarea cu gaze datorită descoperirilor din Marea Neagră, scrie Ziarul Financiar.