monitorulcj.ro Menu

Ai trăsăturile lui Schwarzenegger, Leonardo Di Caprio sau Robert De Niro? TIFF caută clujeni care seamănă cu personaje de film

Echipa Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) caută clujeni care seamănă cu personaje din filme celebre – de la clasicele „Singin’ in the rain” sau „Psycho” până la blockbustere moderne precum „Harry Potter” sau „Terminator”. Clujenii selectați vor avea șansa să participe la un proiect pe care echipa TIFF îl pregătește în 2016.

Vezi care este spot-ul oficial TIFF 2015 – VIDEO

Campania de imagine de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie) este semnată, pentru al doilea an, de artiștii româno-britanici Anton Groves și Damian Groves.

O peliculă rară, filmată la Cluj de regizorul „Casablanca”, proiecție cu acompaniament live la Opera Maghiară

Opera Maghiară din Cluj-Napoca va găzdui, pe 2 iunie 2015, de la ora 20.30, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente speciale TIFF 2015: proiecția variantei restaurate a peliculei A tolonc/ Escortata/ The Exile - un film pierdut și regăsit, lansat de celebrul regizor Michael Curtiz la Cluj acum 100 de ani -, cu acompaniamentul live al orchestrei Operei.