monitorulcj.ro Menu

Energobit, amendată de Consiliul Concurenţei cu 2,8 milioane de euro

Consiliul Concurenţei anunţă, într-un comunicat transmis duminică, sancţionarea cu amenzi de 73,1 milioane de lei (aproximativ 15,8 milioane de euro) a şase companii pentru înţelegeri anticoncurenţiale pe piaţa comercializării contoarelor şi echipamentelor de măsurare a energiei electrice.

Firma Diferit, investigată de Consiliul Concurenţei, suspectată că s-a înţeles la o licitaţie pentru deszăpezire

Consiliul Concurenţei a declanşat o investigaţie privind o posibilă înţelegere în cadrul licitaţiilor publice organizate de fosta CNADNR în vederea atribuirii serviciilor de întreţinere pe timp de iarnă a drumurilor naţionale şi autostrăzilor aflate în administrarea Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Cluj, pentru perioada 2013-2015.

Tişe, mai darnic decât Seplecan

Nu de puţine ori Boc declara că îşi doreşte o administrare comună a Cluj Arena (în contul datoriilor pe care societatea care administrează stadionul o are către bugetul local) şi a Sălii Polivalente şi tot de atâtea ori a fost refuzat de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mihai Seplecan. Acum, speranţele lui Boc par să aibă şanse dacă colegul său de partid Alin Tişe va prelua şefia CJ Cluj.

Consiliul Judeţean se transformă în bancă pentru Cluj Arena

Consiliul Concurenţei a transmis Consiliului Judeţean Cluj un punct de vedere în ceea ce priveşte majorarea capitalului social la Cluj Arena considerând că această acţiune poate reprezenta un ajutor de stat. În tot acest timp, conturile stadionului rămân în continuare blocate, iar datoriile cresc de la o zi la alta.