monitorulcj.ro Menu

Daniel Buda: Prezenţa electoratului la urne pe 26 mai este esenţială

Europarlamentarul a anunţat că persoanele care doresc să se apuce de agricultură şi au vârsta de 40 de ani, dar şi peste şi nu se încadrează la categoria "Tineri fermieri", au posibilitatea de a accesa fonduri europene în limita a 100.000 de euro.

Experții din 15 orașe europene au discutat la Cluj despre Capitala Tineretului din România

Capitala Tineretului din România, unul dintre cele mai ambițioase programe naționale destinate tinerilor, care funcționează pe principii similare cu Capitala Europeană a Tineretului (titlu deținut de Cluj-Napoca în 2015), a reunit vineri, la Cluj, finaliștii competiției 2019-2020, cu ocazia Conferinței “Capitalele Tineretului”.

(P) Principalele probleme cu care se confruntă fermierii români, dezbătute în conferința Federaţiei Naţionale a Grupurilor de Acţiune Locală, la Agraria

Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală din România Împreună cu RNDR organizează în cadrul Târgului Internațional AGRARIA, JUCU jud. Cluj, Conferința „Rolul GAL-urilor în lanțul valoric - de la producția primară la politici publice”, care se va desfășura în data de 7 aprilie a.c., în localitatea Jucu, județul Cluj, începând cu ora 9, în sala de conferințe a Târgului.