monitorulcj.ro Menu

Filme în premieră și cele mai apreciate producții ale ultimului an, la Comedy Cluj

Comedy Cluj 2016 aduce cel mai iubit film din Noua Zeelandă, cel mai bun film în viziunea FIPRESCI și cele mai îndrăznețe aventuri ale lui Daniel Radcliffe și Kate Winslet. Programul include filme în premieră, avanpremiere înainte lansării în cinematografe, dar și cele mai cunoscute producții românești ale ultimului an

Teatru cu haz și har, în premieră la Comedy Cluj

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj susție consolidarea legăturii dintre teatru și film. Patru spectacole amuzante și efervescente vor putea fi văzute, în premieră la Cluj, pe durata festivalului.

Opt filme din opt țări concurează pentru trofeul Comedy Cluj 2016 - VIDEO

Cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj are înscrise în competiția de lungmetraj opt filme din Arabia Saudită, Italia, Germania, Filipine, Spania, Israel, Brazilia și Franța. Juriul, format din cinci membri din tot atâtea țări, va acorda și premii pentru Cea mai bună regie, Cel mai bun scenariu și Cea mai bună interpretare actoricească.

Primele veşti despre Comedy Cluj 2016

Comedy Cluj aduce în toamnă pe marile ecrane din oraș filme din țări „exotice”, pe care nu le vedem de obicei în cinematografe, precum Kazahstan, Liban, Coreea de Nord, Taiwan sau Guatemala.