monitorulcj.ro Menu

ATENȚIE la euro! BANCNOTE FALSE puse în circulație la Cluj

Polițiștii BCCO Târgu-Mureș au efectuat vineri, 13 septembrie, trei percheziții domiciliare în județul Cluj la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de falsificare de monedă, punerea în circulație de monedă falsă și înșelăciune.

Șase persoane au fost arestate pentru trafic de droguri

În urma a 14 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Cluj, au fost arestate 6 persoane și au fost ridicați peste 10.000 de euro și 19.650 de lei, susceptibili a proveni din operațiuni cu substanțe ce ar avea efecte psihoactive.

DIICOT şi BCCO au dat-o de gard! Hoţul căutat nu era cel din imagini – VIDEO

Procurorii D.I.I.C.O.T. şi poliţiştii din cadrul BCCO solicitau ieri sprijinul cetăţenilor în identificarea unei persoane care ar fi utilizat în mod fraudulos un card bancar. Aceştia au emis presei o înregistrare video cu presupusul hoţ. Astăzi, însă, şi-au dat seama că au greşit persoana.

Traficant de droguri, arestat preventiv pentru 30 de zile. Au fost găsite 600 de pastile

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj au efectuat marţi, 25 noiembrie, o percheziţie la domiciliul unui inculpat, în cadrul unei acţiuni vizând traficul de droguri de mare risc.