monitorulcj.ro Menu

Mitropolitul Clujului, mesaj extrem de dur de Crăciun: ” În România s-au făcut 22 de milioane de avorturi. O ţară întreagă a fost ucisă”

Mitropolitul Clujului, ÎPS Andrei Andreicuţ, a transmis un mesaj extrem de dur de Crăciun, în care a vorbit despre avorturi. Acesta a catalogat avortul drept ”cel mai păcătos mod de a lua viaţa unui om” şi a precizat că în ţara noastră, în ultimii 50 de ani, au fost făcute 22 de milioane de avorturi. ”O ţară întreagă a fost ucisă”, a spus Mitropolitul Clujului.

OPINIE Unul a fost luat, unul a fost lăsat

Cum ar fi dacă ar veni un tăvălug peste România și ar ucide jumătate din locuitori (sau o boală, sau un asteroid)? Poate careva dintre noi să judece cine ar fi drept să trăiască și cine ar fi drept să rămână?

Despre oameni care mor. Despre oameni care luptă pentru viață - FOTO

Laura. O femeie puternică. Ridurile din colțurile ochilor desenează imaginar drumul vieții ei, care, se pare, nu a fost întins, ci dominat de curbe care i-au pus la încercare răbdarea, credința, nădejdea, fericirea. Are doi copii, locuiește în județul Cluj și se declară împlinită. Totuși, împlinirea ei vine după ani în care balanța s-a clătinat adesea între oameni și locuri, circumstanțe și decizii irevocabile.

Campanie împotriva avortului, demarată la Cluj-Napoca - FOTO

Zeci de clujeni s-au rugat și au aprins lumânări, marți seara, în fața Clincii ”Dominic Stanca” în cadrul campaniei ”40 de zile pentru viaţa”, prima manifestare de acest gen din România care luptă împotriva avortului.

FOTO - 1.500 de persoane au participat la marșul împotriva avortului de la Cluj

1.500 de membrii ai mai multor organizații creștine și o clinică clujeană au organizat, sâmbătă, 22 martie 2014, în Piaţa Unirii, o amplă manifestaţie în apărarea vieţii. Desfăşurat simultan în mai multe oraşe din ţară, la Cluj-Napoca, ”Marşul pentru Viaţă” a fost inclus în programul Săptămânii pentru Viaţă, organizată între 17-23 martie 2014.