monitorulcj.ro Menu

Doi turişti americani, în vizită la Cluj:"Scoateți-mă, naibii, din România!" VIDEO

Doi turişti americani aflaţi în vizită la Cluj îşi bat joc de oraş şi se declară profund dezamăgiţi de călătoria cu trenul de la Deva spre capitala Transilvaniei. Jurnalul postat de aceştia după o zi petrecută în țara noastră poarte numele „Lung, cald și împuțit. Ghid de călătorie în Cluj-Napoca, România, Transilvania".

Mitropolitul Clujului: „Să se instaleze pacea în Siria pentru ca oamenii să nu mai plece de acolo, să stea la căsuța lor”

Comunitatea internațională ar trebui să facă tot ce poate pentru ca în Siria să se instaleze pacea, astfel încât "să nu mai trebuiască să plece valuri, valuri de musulmani de acolo", a declarat, duminică, la Alba Iulia, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, Andrei Andreicuț, care a susținut că etosul Europei nu trebuie să se schimbe.

Pentagonul, îngrijorat de activitatea marinei chineze

Marina chineză a avertizat miercuri - de opt ori - un avion militar de supraveghere aparţinând Statelor Unite să părăsească spaţiul aerian al unor insule artificiale pe care Beijingul le-a construit.

Atac armat în America, la o expoziţie cu caricaturi cu Mahomed

Doi bărbaţi care au deschis focul în exteriorul unei expoziţii de caricaturi cu profetul Mahomed, în Garland, la Dallas, au fost ucişi de către poliţie în noaptea de duminică spre luni, au anunţat autorităţile, relatează CNN.